skip to Main Content
0033 - (0)470073824 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Chambres d’Hôte / Bed & Breakfast

In onze uit 1800 daterende boerderij kun je overnachten in een van de drie  sfeervolle en ruime chambres d’hôtes, elk voorzien van eigen sanitair. De inrichting is authentiek: houten balken, natuursteen en antieke meubels, maar wel voorzien van hedendaagse luxe. Beneden vindt je een gezellige zitkamer met houtkachel en een eetkamer. Koffie- en theefaciliteiten op de gang naar de kamers.

De chambres bieden een heerlijke uitvalsbasis voor een paar dagen lekker genieten.

Genieten van het heerlijke en uitgebreide ontbijt dat ‘s-morgens voor u klaar staat met huisgemaakte jam en verse eieren van onze kippen. Genieten van de natuur, de scharrelende dieren op ons erf, een bezoek aan een stad/museum/kasteel, verkoeling zoeken in ons heilzame magnesiumzwembad, je overgeven aan de warmte van onze houtgestookte barrelsauna, of gewoon helemaal niets doen en genieten van de rust op ons heerlijke domein.

Ook als je onderweg bent van of naar het zuiden, zijn onze chambres een prima idee. Op slechts 7 kilometer van de A71, precies in het midden van Frankrijk. U komt aan, ontspant, drinkt een wijntje of kopje koffie op het terras terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin of het zwembad en genieten van de faciliteiten rondom de boerderij. Instant vakantiegevoel gegarandeerd! De volgende ochtend na het uitgebreide ontbijt ben je weer fris en fit om je reis te vervolgen.

Gratis wifi beschikbaar op het terras en in de gang naar de gastenkamers.

Kamer-1

Chambre 1

Een 2-persoons kamer met tweepersoonsbed afmeting: 140x200cm. Het is eventueel mogelijk hier een extra opklapbed bij te plaatsen.

Kamer-2

Chambre 2

Een 3-persoons kamer met 1 tweepersoons bed afmeting 140×200 cm. En 1 éénpersoons bed (slaapbank). Het is eventueel mogelijk hier een extra opklapbed bij te plaatsen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chambre 3

Een familiekamer met 2 tweepersoons bedden, afmeting 140×200 cm. Op deze chambre bestaat de mogelijkheid om twee extra opklapbedden bij te plaatsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U bent van harte welkom

De chambres bieden een heerlijke uitvalsbasis voor een paar dagen lekker genieten.

Genieten van het heerlijke en uitgebreide ontbijt dat ‘s-morgens voor u klaar staat met huisgemaakte jam en verse eieren van onze kippen. Genieten van de natuur, een bezoek aan een stad/museum/kasteel, of helemaal niets doen. Genieten van de rust rondom La Charvière en het dan ’s avonds afsluiten door aan te schuiven bij de Table d’Hôte.

Of als u onderweg bent van of naar het zuiden, zijn onze chambres een prima idee. U komt aan, ontspant en geniet van de faciliteiten rondom de boerderij. En ’s avonds schuift u aan bij het heerlijke diner. De volgende ochtend na het ontbijt bent u weer fris en fit om uw reis te vervolgen.

Voor degenen onder u die van het internet gebruik willen maken is er gratis wifi beschikbaar op het terras.

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein

Back To Top