0033 - (0)470073824 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Chambres d’Hôte / Bed & Breakfast

In de uit 1800 daterende boerderij kunt u overnachten in een van onze sfeervolle en ruime chambres d’hôtes, elk voorzien van eigen sanitair. De inrichting is authentiek: houten balken, natuursteen en antieke meubels, maar wel voorzien van hedendaagse luxe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chambre 1

Een 2-persoons kamer met tweepersoonsbed afmeting: 140x200cm. Het is eventueel mogelijk hier een extra opklapbed bij te plaatsen.

Kamer 2-3

Chambre 2

Een 3-persoons kamer met 1 tweepersoons bed afmeting 140×200 cm. En 1 éénpersoons bed (slaapbank). Het is eventueel mogelijk hier een extra opklapbed bij te plaatsen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chambre 3

Een familiekamer met 2 tweepersoons bedden, afmeting 140×200 cm. Op deze chambre bestaat de mogelijkheid om twee extra opklapbedden bij te plaatsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U bent van harte welkom

De chambres bieden een heerlijke uitvalsbasis voor een paar dagen lekker genieten.

Genieten van het heerlijke en uitgebreide ontbijt dat ‘s-morgens voor u klaar staat met huisgemaakte jam en verse eieren van onze kippen. Genieten van de natuur, een bezoek aan een stad/museum/kasteel, of helemaal niets doen. Genieten van de rust rondom La Charvière en het dan ’s avonds afsluiten door aan te schuiven bij de Table d’Hôte.

Of als u onderweg bent van of naar het zuiden, zijn onze chambres een prima idee. U komt aan, ontspant en geniet van de faciliteiten rondom de boerderij. En ’s avonds schuift u aan bij het heerlijke diner. De volgende ochtend na het ontbijt bent u weer fris en fit om uw reis te vervolgen.

Voor degenen onder u die van het internet gebruik willen maken is er gratis wifi beschikbaar op het terras.

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein