Skip to content
0033 - (0)6 21 31 33 96 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Bungalowtenten

Bungalowtenten. Op onze camping staan twee GLOEDNIEUWE bungalowtenten (Goldcamp Chateau 6 TC, oppervlakte 25,00 m2) die compleet ingericht zijn. Een soort plug & play. Als je aankomt kan je vakantie meteen beginnen!

De bungalowtenten zijn geschikt voor 5 personen. De huurprijs is gebaseerd op vier personen. Er zijn 3 slaapcompartimenten. Een compartiment met een 2-persoonsbed en 2x een compartiment met een éénpersoons bed. Een luchtbed kan eventueel bijgeplaatst worden voor een vijfde persoon. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens (zonder het bedlinnen). Bedlinnen kan op aanvraag worden gehuurd. Tevens verhuren wij babybedjes, -badjes en kinderstoelen. Alles om het gemak te dienen, per slot van rekening, heb je vakantie!

Het leefgedeelte van de tent is lekker ruim en voorzien van allerlei gemakken.
Er staat een koelkast met vriesvakje, Tassimo koffiezetapparaat, kooktoestel, stevige kastjes met alle kook- en serviesbenodigdheden, tafel en stoelen.

Buiten staat een houten picknicktafel en een wasrek. De huurtenten zijn van het merk Goldcamp Chateau 6 TC en de grootste in hun soort.

De bungalowtenten staan op ruime plekken op het omsloten gedeelte met faciliteiten onder handbereik. Het magnesium-zwembad, het gerenoveerde toiletgebouw, de speelweide, de receptie en natuurlijk al onze dieren.

Voor meer informatie klik hier!

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein

Back To Top