Skip to content
0033 - (0)6 21 31 33 96 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Safaritenten

Op onze camping staan vier luxe safari-tenten, (oppervlakte 35 m2 inclusief  houten terras), die compleet ingericht zijn.

De tenten zijn geschikt voor 5 personen. Er zijn 2 slaapcompartimenten. Een compartiment met een 2-persoonsbed met klamboe en een compartiment met een stapelbed. Voor een eventueel 5de persoon hebben wij een opklapbed beschikbaar. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens (zonder het bedlinnen). Bedlinnen kan gehuurd worden en bedden kunnen op aanvraag opgemaakt worden voor uw aankomst.

Het leefgedeelte van de tent is lekker ruim en voorzien van allerlei gemakken.
De keuken bevat ondermeer een koelkast met vriesvak, Nespresso apparaat, driepits gasstel, waterkoker en magnetron. Verder is de safaritent ingericht met steigerhouten tafel en banken, lounge stoelen, kussens en een kast. De electrische verlichting is bedienbaar middels een afstandsbediening. Het steigerhouten meubilair is zo gemaakt dat je zelf je favoriete leefplek kunt realiseren. De tent open of dicht, meubilair binnen of buiten, het kan allemaal. Enkele van onze tenten hebben een prachtig panoramisch uitzicht over het groene dal, de heuvels en de koeien.

Buiten staat een houten picknicktafel en een wasrek. Een luxe, heerlijk ruime, tent voor een onovertroffen vakantie!

Voor meer informatie klik hier!

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein

Back To Top