Skip to content
0033 - (0)6 21 31 33 96 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Zwembad en sauna’s

Op ons domein is alles aanwezig voor een heerlijk stukje wellness. Ons magnesium/zoutzwembad en de sauna bieden het vermoeide lijf de ultieme (en natuurlijke) ontspanning. In plaats van een gechloreerd zwembad hebben wij bewust gekozen voor een magnesium/zoutbad. Bijzonder heilzaam en gegarandeerd schoon en veilig. Geen irritaties meer van ogen, huid en haar door chloor en chloordampen (die nu gelinkt worden aan cara, met name bij kinderen), maar een heilzaam bad (voor jong en oud) waar je verkwikt en met zijdezachte huid weer uitkomt.

Het zwembad is helemaal omheind en het poortje heeft een magneetslot. De bediening van het zwembadpoortje is hoog aangebracht, zodat kleine kinderen zichzelf geen toegang kunnen verschaffen. Het zwembad begint met 4 brede treden, waarna de diepte 1,10m is en tot maximaal 1,40m gaat. Het zwembad is zonverwarmd en is open van 1 juli tot eind augustus. Afhankelijk van de bezettingsgraad zal de openingstijd van het zwembad worden verlengd voor de maand september. Bij het zwembad is een grasveld om even lekker te liggen.

Onze houtgestookte barrelsauna is een ervaring! Privé gelegen, direct naast het weiland voor de ultieme ontspanning. Afdouchen onder onze koperen tuindouche onder de appelboom, kan het nog relaxter? Diverse lekkere aufgussgeurtjes maken de ervaring compleet. U kunt onze sauna (op aanvraag) privé reserveren.

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein

Back To Top