Skip to content
0033 - (0)6 21 31 33 96 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Boerderijcamping

Ruime kindvriendelijke boerderijcamping

Boerderijcamping. Onze kindvriendelijke boerderijcamping is bijzonder ruim opgezet, heeft een rustig, landelijk karakter en bestaat uit 2 gedeeltes.

Het voorste gedeelte heeft grote plaatsen, afgebakend door hagen en bomen. Het tweede gedeelte is een kampeerveld van 1 hectare, omringd door hoge bomen. Wij maaien alleen langs de randen voor de campingplekken, in het midden van het veld mag de natuur zijn gang gaan.

Hoge grassen en bloemen zorgen voor een heerlijk uitzicht en gevoel van ruimte. Vlinders, vogels, krekels en andere insecten hebben hier vrij spel. Aan drie kanten van het veld kunnen er tenten/caravans geplaatst worden, zodat het veld een open karakter heeft en veel speelruimte voor de kinderen biedt.

Op het kampeerveld van de boerderijcamping vindt je tevens een voetbalveldje met twee doelen, een natuurspeeltuin, een klimhuisje en een glijbaan.

In de zomer zijn hier vooral gezinnen met jonge kinderen (van 0 tot 10/12 jaar) en in het voor- en najaar de mensen die zich thuisvoelen in de natuur en van de rust en stilte genieten.

Voor de boerderij, met uitzicht op de dieren, is een speeltuintje voorzien van schommels, trampoline. Vanaf 1 juni tot en met 31 augustus kunt u genieten van het zwembad. In het hoogseizoen bieden wij een dagelijkse broodservice. Geef uw bestelling door en ‘s-morgens ligt er dan heerlijk vers brood voor je klaar, al dan niet vergezeld van een dampende espresso of romige cappuccino. Tevens bestaat de mogelijkheid een koelkast te huren, baby-artikelen te huren  en is er een was- en droogservice.

Voor meer informatie klik hier!

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein

Back To Top