skip to Main Content
0033 - (0)6 21 31 33 96 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Bungalowtenten

Op onze camping staan twee GLOEDNIEUWE bungalowtenten (Goldcamp Chateau 6 TC, oppervlakte 25,00 m2) die compleet ingericht zijn. Een soort plug & play. Als je aankomt kan je vakantie meteen beginnen!

De tenten zijn geschikt voor 5 personen. Er zijn 3 slaapcompartimenten. Een compartiment met een 2-persoonsbed en 2x een compartiment met een éénpersoons bed. Een opklapbed kan eventueel bijgeplaatst worden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens (zonder het bedlinnen). Bedlinnen kan op aanvraag worden gehuurd. Tevens verhuren wij babybedjes, -badjes en kinderstoelen. Alles om het gemak te dienen, per slot van rekening, heb je vakantie!

Het leefgedeelte van de tent is lekker ruim en voorzien van allerlei gemakken.
Er staat een koelkast met vriesvakje, Tassimo koffiezetapparaat, kooktoestel, stevige kastjes met alle kook- en serviesbenodigdheden, tafel en stoelen.

Buiten staat een houten picknicktafel en een wasrek. De huurtenten zijn van het merk Goldcamp Chateau 6 TC en de grootste in hun soort.

De tenten staan op ruime plekken op het kampeerveld met faciliteiten onder handbereik. Het magnesium-zwembad, het gerenoveerde toiletgebouw, de speelweide, de receptie en natuurlijk al onze dieren.

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein

Back To Top