0033 - (0)470073824 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Huurtenten

Op onze camping staan 2 luxe huurtenten (oppervlakte 28,50m2) die compleet ingericht zijn. Wat is er nu makkelijker om te gaan kamperen en alles staat er al. Of als je het kamperen eens uit wilt proberen, voordat je alles aanschaft.

De tenten zijn geschikt voor 5 personen. Er zijn 3 slaapcompartimenten. Een compartiment met een 2-persoonsbed en 2x een compartiment met een éénpersoons bed. Een eventueel 5e persoon zou op een luchtbed moeten slapen. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens (zonder het bedlinnen). Bedlinnen kan op aanvraag worden gehuurd. Tevens verhuren wij babybedjes. Alles om het gemak te dienen, per slot van rekening, u heeft vakantie.

Het leefgedeelte van de tent is lekker ruim en voorzien van allerlei gemakken.
Er staat een koelkast, Tasimo koffiezetapparaat, kooktoestel, stevige kastjes met alle kook- en serviesbenodigdheden, speelgoedkist, tafels, stoelen en stoeltjes voor kinderen.

Buiten staat een picknicktafel, barbecue en een wasrek. De huurtenten zijn van het merk Cabanon en de grootste in hun soort.

De tenten staan zo gesitueerd dat alle faciliteiten onder handbereik zijn, zoals het magnesium-zwembad, het gerenoveerde toiletgebouw, de speelweide, de receptie en natuurlijk al onze dieren.

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein