Skip to content
0033 - (0)6 21 31 33 96 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Camping & Accommodaties

Camping

Onze kindvriendelijke boerderijcamping is bijzonder ruim opgezet, heeft een rustig, landelijk karakter en bestaat uit 2 gedeeltes. Het voorste gedeelte heeft grote plaatsen, afgebakend door hagen en bomen. Het tweede gedeelte is een kampeerveld van 1 hectare, omringd door hoge bomen.

Tipi-tent 2

Tipitenten

Op onze camping staan 2 NIEUWE tipi-tenten (oppervlakte 20 m2) met een diameter van vijf meter en een hoogte in het midden van drie meter, die ingericht zijn met basisvoorzieningen. De tenten zijn geschikt voor 4/5 personen.

safaritent

Safaritenten

Op onze camping staan vier luxe safari-tenten, (oppervlakte 35 m2 inclusief  houten terras), die compleet ingericht zijn. De tenten zijn geschikt voor 5 personen. Er zijn 2 slaapcompartimenten. Een compartiment met een 2-persoonsbed met klamboe en een compartiment met een stapelbed. Voor een eventueel 5de persoon hebben wij een opklapbed beschikbaar.

Bungalowtent

Bungalowtenten

Op onze camping staan twee GLOEDNIEUWE bungalowtenten (Goldcamp Chateau 6 TC, oppervlakte 25,00 m2) die compleet ingericht zijn. Een soort plug & play. Als je aankomt kan je vakantie meteen beginnen! De bungalowtenten zijn geschikt voor 5 personen.

image-2019-02-11 (1)

Mobilhome

De lichte en ruime mobilhomes zijn momenteel voorzien van mooie nieuwe bekleding en meubelen in retro-stijl. De mobilhome bestaat uit 2 slaapkamers, zitgedeelte en een keuken. Er is een chemisch toilet aanwezig. Een luxe, heerlijk ruime, accommodatie voor een onovertroffen vakantie!

Gîtes

Wij beschikken over twee gîtes. Een vrijstaande en ruime 6/8 persoons gîte, gelegen direct naast het zwembad. En een gezellige 4 persoons gîte, aan de kop van de boerderij, direct naast het weiland.

Smakelijk eten

Chambres d'Hôtes

In de uit 1800 daterende boerderij kunt u overnachten in een van onze sfeervolle en ruime chambres d’hôtes, elk voorzien van eigen sanitair. De inrichting is authentiek: houten balken, natuursteen en antieke meubels, maar wel voorzien van hedendaagse luxe.

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein

Back To Top