0033 - (0)470073824 domainelacharviere@gmail.com 03390 Saint Priest en Murat, Frankrijk

Boerderijcamping

Onze kindvriendelijke boerderijcamping heeft een rustig, landelijk karakter en bestaat uit 2 gedeeltes. Het voorste gedeelte heeft ruime afgebakende plaatsen en is altijd open. Het tweede gedeelte is een veld, omringd door hoge bomen en gaat begin juli open. Aan 3 kanten van het veld kunnen er tenten/caravans geplaatst worden, zodat het een open karakter heeft en veel speelruimte voor de kinderen.

In de zomer zijn hier vooral gezinnen met jonge kinderen (van 0 tot 10/12 jaar) en in het voor- en najaar de mensen die zich thuisvoelen in de natuur en van de rust en stilte genieten.

Voor de boerderij is een speeltuintje voorzien van schommels, trampoline en een glijbaan. Vanaf 1 mei tot en met 31 augustus kunt u genieten van het zwembad. In het hoogseizoen kunt u gebruik maken van de broodservice. U geeft uw bestelling door en ‘s-morgens ligt er dan heerlijk vers brood voor u klaar.

Op onze camping staan 2 NIEUWE safari-tenten (oppervlakte 35 m2 inclusief terras) die compleet ingericht zijn.

De tenten zijn geschikt voor 5 personen. Er zijn 2 slaapcompartimenten. Een compartiment met een 2-persoonsbed en de ander met een stapelbed. Voor een eventueel 5de persoon hebben wij een opklapbed beschikbaar. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens (zonder het bedlinnen).

Het leefgedeelte van de tent is lekker ruim en voorzien van allerlei gemakken.
Er staat een koelkast, Nespresso koffiezetapparaat, kooktoestel, stevige kastjes met alle kook- en serviesbenodigdheden, speelgoedkist, tafels, stoelen en stoeltjes voor kinderen.

Buiten staat een picknicktafel, barbecue en een wasrek.

reserveren en beschikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons domein